Je vraagt je misschien af wie de sterkste DC menselijke helden zijn. Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. We hebben de 20 sterkste helden gerangschikt op basis van hun kracht, sterkte en gevechtsvaardigheden. Of je nu een fan bent van Batman of Wonder Woman, we hebben je gedekt. Dus zonder verder oponthoud, laten we beginnen!

20. Mon-El

Je weet het misschien niet, maar Mon-El is een van de sterkste DC menselijke helden. Hij heeft superkracht, kan vliegen en kan lasers uit zijn ogen schieten. En niet te vergeten, hij is ook ijzersterk. Hij heeft meerdere keren een schot overleefd.

Hij komt oorspronkelijk van de planeet Daxam, daarom heeft hij al deze geweldige krachten. Toen hij voor het eerst in de strips verscheen, was hij eigenlijk een schurk, maar hij wisselde al snel van kant en werd een held.

Tegenwoordig is hij lid van de Legion of Super-Heroes, en staat hij altijd klaar om te helpen als dat nodig is. Hij is zeker een van mijn favoriete DC menselijke helden!

19. Lois Lane

Lois Lane is een van de meest vasthoudende mensen in het DC universum. Ze is een reporter die niet bang is om de moeilijke vragen te stellen, en ze is altijd op zoek naar een primeur.

Maar Lois Lane is meer dan alleen een harde journaliste. Ze is ook een dappere en loyale vriendin, en ze staat altijd klaar om te vechten voor de mensen van wie ze houdt. Ze heeft veel lef, en ze is niet bang om zichzelf in gevaar te brengen om het verhaal te krijgen.

Kortom, Lois Lane is een echte slechterik, en ze verdient een plaats op deze lijst.

18. Jimmy Olsen

Je kent Jimmy Olsen, toch? Hij is de zachtaardige fotograaf die voor de Daily Planet werkt. Nou, het blijkt dat hij ook een van de sterkste menselijke helden is in het DC universum.

Jimmy kreeg zijn krachten toen hij werd blootgesteld aan een radioactieve meteoor. Sindsdien kan hij onzichtbaar worden, krachtvelden projecteren en energiestralen uit zijn ogen schieten. Oh, en hij kan ook vliegen.

Jimmy ziet er misschien niet uit, maar hij is een kracht om rekening mee te houden. Het is zelfs zo dat hij hele legers in z’n eentje aankan. Dus de volgende keer dat je hem ziet in de strips of op TV, laat je niet misleiden door zijn kleine gestalte – hij is een held waar je niet mee wilt sollen.

17. Jonathan Kent

Je weet dit misschien niet, maar Clark Kent’s vader, Jonathan Kent, is een van de sterkste DC menselijke helden die er zijn. Hij kan zware voorwerpen optillen en veel schade weerstaan.

Jonathan Kent is zelfs zo sterk dat hij zijn zoon uit een tornado kon redden met alleen zijn blote handen. Over indrukwekkend gesproken! Hij is zeker een kracht om rekening mee te houden.

16. Kara Danvers

Het zal je misschien verbazen dat Kara Danvers, alias Supergirl, slechts de zestiende sterkste DC menselijke held is. Maar dat is nog steeds indrukwekkend, gezien de concurrentie.

Wat maakt Kara zo sterk? De combinatie van kracht, onkwetsbaarheid en supersnelheid. Bovendien kan ze vliegen, wat handig is als het moeilijk wordt. En ze is niet alleen een one-trick pony – Kara heeft ook een behoorlijk scherpe geest, die haar helpt problemen snel op te lossen.

Waarom staat ze dan lager dan sommige andere helden op deze lijst? Dat heeft deels te maken met haar gebrek aan ervaring. Ze moet nog leren hoe ze haar krachten effectief kan gebruiken, en ze weet niet altijd zeker wat ze moet doen in een moeilijke situatie. Maar met tijd en oefening zal Kara zeker een van de sterkste helden in het DC-universum worden.

15. Lex Luthor

Het zal je misschien verbazen dat Lex Luthor een van de sterkste menselijke helden is in het DC universum. Hij is een meester manipulator en heeft een IQ van meer dan 170.

Het is ook bekend dat hij zijn intelligentie en middelen gebruikt om aan de zijde van de Justice League te vechten. In een gevecht tegen Superman is Lex Luthor zeker iemand die je niet aan je zijde wilt hebben.

8 14. Bizarro

Als je op zoek bent naar serieuze spieren, hoef je niet verder te kijken dan het DC universum. Hier zijn 20 van de sterkste menselijke helden, gerangschikt.

8. Aquaman- Deze man is de koning van de zeeën en heeft een serieuze kracht.

14. Bizarro- Bizarro is Superman’s verwrongen dubbelganger, en hij is verrassend sterk voor iemand die niet helemaal goed bij zijn hoofd is.

19. Wonder Woman- Deze Amazone prinses is een van de krachtigste helden in heel DC.

20. Batman- Hij heeft misschien geen superkrachten, maar Batman is een slechterik die met zijn vuisten en zijn gadgets zowat iedereen kan verslaan.

9 13. Darkseid

Dus, we zijn aan het einde van onze lijst gekomen. Hier zijn de top 13 sterkste DC menselijke helden, zoals gestemd door u.

Op nummer 9 staat Aquaman. Hij is misschien niet zo sterk als sommige anderen op deze lijst, maar hij is toch een krachtige superheld. Hij kan communiceren met zeeleven en zelfs reusachtige zeewezens oproepen om hem te helpen in de strijd. Behoorlijk indrukwekkend, toch?

Op nummer 10 staat Batman. Hij heeft misschien geen superkrachten, maar zijn vechtkunsten en intellect maken hem een van de meest formidabele superhelden die er zijn. Plus, hij heeft die batmobiel…

Op nummer 11 staat Wonder Woman. Ze heeft bovenmenselijke kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen, plus ze kan stralen uit haar ogen schieten. Niet slecht, hè?

10 12.. Wonder Woman

Nummer 10 op onze lijst is Wonder Woman. Ze is een van de sterkste en meest iconische DC menselijke helden, en ze is altijd een feministisch icoon geweest.

Haar krachten zijn zelfs zo legendarisch dat ze al in de Justice League werd opgenomen voordat ze haar eigen film had. En laten we niet vergeten dat ze het kan opnemen tegen elke superschurk, hoe sterk ze ook zijn.

Wat vind jij van Wonder Woman? Is zij een van jouw favoriete DC menselijke helden? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

11 11.. Martian Manhunter

Je weet het misschien niet, maar Martian Manhunter is een van de sterkste DC menselijke helden. Hij heeft superkracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen. Hij heeft ook röntgenvisie, telescopisch zicht en microscopisch zicht.

Niet alleen dat, maar hij heeft ook telepathie en telekinese. Dit maakt hem een ongelooflijk sterke tegenstander. Hij is zelfs zo sterk dat hij de sterkste superschurken aankan.

Author

Write A Comment